Вчені знайшли місце біблійного Армагеддону: Воно існує

Де його шукати

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Вчені заявили, що стародавнє місто Мегіддо на півночі Ізраїлю є біблійним місцем Армагеддону, де відбудеться остання битва добра і зла.

Згідно з Книгою Одкровення, остання битва має відбутися, коли «демонічні духи» скличуть царів усього світу, щоб зібрати їх на битву у великий день Бога Вседержителя на місці, яке по-єврейськи називається Гармагедон.

 

Назва згодом трансформувалася на Армагеддон, але більшість науковців вважають, що вона походить від словосполучення «Гар Мегіддо», що означає «гора Мегіддо».

Серед епічних битв, що відбулися в Мегіддо, була відома війна між єгипетською армією фараона Тутмоса III і ханаанською коаліцією племен в 15 столітті до нашої ери, в результаті якої Єгипет захопив контроль над великою частиною східного Середземномор’я.

Майже через тисячоліття, під час іншої війни, біля Мегіддо фараон Нехо II завоював Юдейське королівство. А вже в Новітню епоху, наприкінці Першої світової війни, 1918 року, країни Антанти розгромили Османську армію.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень