Україна ліквідувала 10 інструкторів Ірану, які навчали окупантів, – The Jerusalem Post

Ізраїль може допомогти нам системами захисту від «Шахедів»

Фото зі статті в The Jerusalem Post

В Україні вже загинули 10 іранських інструкторів, які консультували російських військових щодо запуску дронів. Про це повідомляє The Jerusalem Post із посиланням на свої джерела в Україні.

Видання повідомило з посиланням на офіційну особу з України, що 10 іранців, які навчали російських окупантів поводитися з дронами, були знищені Силами оборони України.

Газета цитує повідомлення Українського національного центру опору, що росіяни доставили іранських інструкторів на територію тимчасово окупованих Херсонської області та Криму для запуску дронів-камікадзе Shahed-136 та навчання російських окупантів.

Наголошувалося, що інструктори «безпосередньо відстежують запуски безпілотників по українських цивільних об'єктах, включно з ударами по Миколаєву та Одесі».

Видання також зазначає, що Ізраїль може бути зацікавлений у передачі Україні засобів боротьби з іранськими дронами-камікадзе для випробування засобів оборони у реальних бойових умовах. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень