«Буде, як в Ізраїлі», - Бабат про підземний паркінг у будинку на місці «Торнадо» (ФОТО)

«Слугуватиме як бомбосховище для всього «Автовокзалу» (с)

Колаж - наш, Олександр Бабат - праворуч

Одним із наболілих питань в забудові м. Рівне є паркомісця для автомобілів.

Пильні мешканці Рівного звернули в цьому аспекті увагу на будинок, який зводять неподалік 12-ої школи, на місці колишнього «Торнадо». Цей будинок, на Київській, 19, можливо, й симпатичний, але...

– Що з парковкою в новобудові на місці «Торнадо», де вона?

– У нас тут комплексне рішення, - пояснює забудовник Олександр Бабат. - По-перше, ми уклали угоду з гаражним кооперативом, який знаходиться в зоні прямої доступності: буквально 5 хвилин пішки. Не більше.

По-друге, ми будуємо вже як в Ізраїлі – з власною підземною автопарковкою. Причому там такий бетонний моноліт, що воно реально відповідатиме стандартам бомбосховища.

Підземний паркінг буде, як ми зрозуміли, і під будинком, і під внутрішнім двориком, де зараз працює кран

Загальна площа яка?

– 2300 м кв. – це під самим будинком та під внутрішнім двориком. І вся ця бетонна конструкція нестиме подвійну функцію. З одного боку це парковка, з іншого – бомбосховище. Так реально передбачено проєктом. Площа цього бомбосховища дозволяє розмістити дуже багато людей. Ми будемо готові при потребі приймати всіх: і учнів школи, і мешканців околиць на «Автовокзалі», і всіх, кому треба буде прихисток.

– Гаразд, а коли планується здача в експлуатацію?

– Тут важко прогнозувати, бо війна. Зараз, щоб ви зрозуміли, відсотків 30% забудовників просто зупинили роботу і не завершують свої будівництва, хоча й мають і дуже непогані локації, і дозволи…

– Чогось вичікують?

– Різні резони, напевно, але ми вирішили не стояти, а працювати. Бо і віримо в перемогу, і бачимо, що коли війна закінчиться, то проблема з біженцями нікуди не дінеться. Людям треба буде десь жити.

Власне ми тому й вирішили додати ще один поверх.

– І скільки тепер?

– Початково було вісім плюс технічний поверх, тепер у нас – дев’ять плюс технічний поверх, але все це в межах допустимих норм, це ще раз підтвердив позитивний висновок будівельної експертизи проведеної буквально нещодавно. Так що будемо сподіватися на завершення будівництва вже в цьому році.

Принаймні ми робимо все для цього: працюємо, віримо в Перемогу, допомагаємо ЗСУ!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень