У поліції розповіли, коли з Єгипту екстрадують підозрювану у вбивстві чоловіка

У суботу стало відомо, що її затримали

Як ми уже повідомляли, у Єгипті затримали рівнянку, підозрювану у вбивстві свого чоловіка та відомого у Рівному перукаря Сергія Літвінова.

За словами правоохоронців, під час оформлення документів підозрювану 23-річну Тетяну Літвінову і затримали єгипетські правоохоронціїї.

За неофіційною інформацією, жінка, яку оголосили в міждержавний розшук, хотіла отримали довідку про розлучення.

За словами начальника слідчого управління поліції Рівненщини Олександра Панасюка, нині рівнянка перебуває під наглядом правоохоронців до отримання документів на екстрадицію.

Цей процес триватиме близько місяця:

- На підставі ухвали суду про оголошення в міжнародний розшук цієї особи компетентні органи країни Єгипет затримали її при оформленні деяких особистих документів. Я думаю, що протягом місяця процедура екстрадиції закінчиться. Вона затримана, і буде перебувати там до того часу, поки прийдуть відповідно оформлені документи на виконання екстрадиції.  

У поліції додають, що на причетність жінки до скоєння злочину, серед іншого, вказала і біологічна експертиза. Нині у поліції також збирають докази тому, що вбивство вчинено з корисливих мотивів.

Тож Тетяні загрожує або до 15 років позбавлення волі, або навіть довічне ув’язнення.

Інших підозрюваних у цій справі немає, - кажуть у поліції. Утім, нові дані можуть з’явитися під час допитів обвинуваченої, коли її доставлять на Батьківщину.

Нагадаємо, у лютому у Рівному у квартирі на вулиці Пластовій знайшли жорстоко зарізаним 37-річного перукаря. Чоловік добу пролежав у коморі, а дружина втекла до Єгипту, попередньо з заощадженнями вбитого.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень