Головний патрульний Рівного підтвердив написи на тубусі РПГ

Сергій Мерчук прокоментував нічний вибух в Управлінні патрульної поліції Рівного

Нагадаємо, близько третьої години ночі на вулиці Степана Бандери внаслідок пострілу з протитанкового гранатомета пошкоджено стіну гаражного приміщення Управління патрульної поліції у місті Рівне.

Ніхто не постраждав.

Під час огляду місця події, а це двір багатоповерхівки на вулиці Котляревського, правоохоронці виявили тубус РПГ-22. Для затримання злочинців в області введено план «Перехоплення».

Події Сергій Мерчук пов’язує з незалежною діяльністю патрульних:

Найімовірніше це пов’язано з нашою принциповою роботою, бо ми кожного дня комусь переходимо дорогу (відповідно до законодавства).

 

Люди до такого не звикли. Невідомо, чи стріляли у центральне приміщення Управління патрульної поліції, чи стріляли в сусіднє приміщення Управління превентивної діяльності Рівненського ГУНП. Вони поруч знаходяться.

 

Я так розумію, що стрілець був не дуже вправний і потрапив нам у гараж.

Також Сергій Мерчук виключає версію, що стрілець хотів потрапити у приміщення Нацгвардії, що також розташоване на Степана Бандери (таку версію активно обговорюють у соцмережах. Нібито через участь нацгвардійців у боротьбі з незаконним видобутком бурштину).

З того місця, звідки було здійснено постріл, влучити туди, за його словами, було неможливо.

Крім того, ми попросили Сергія Мерчука прокоментувати, чи дійсно на тубусі від РПГ було виявлено напис, що стосувався особи Сашка Білого.

На це головний патрульний Рівного відповів лише те, що на тубусі було багато різних написів.

Також Сергій Мерчук порадив звертатися до ГУНП в Рівненській області, аби з’ясувати, чому кримінальне провадження розпочате за фактом хуліганства, а не за іншою більш серйозною статтею.

Тож стежте за повідомленнями на сайті Радіо Трек.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень