«Це – не хуліганство!», – рівняни про стрілянину по приміщенню патрульної поліції

Новина схвилювала Рівне

Нагадаємо, що сьогодні вночі з гранатомета пошкоджено стіну одного з приміщень патрульної поліції Рівного, що на вулиці Степана Бандери. Сайт Радіо Трек писав про це у публікації  У приміщення патрульної поліції у Рівному стріляли з протитанкового гранатомета 

У соцмережі Фейсбук зав'язалося активне обговорення цієї події. Особливо людей обурило, що кваліфікують цей випадок не як терористичний акт, а як хуліганство. Ось що пишуть городяни: 

Elena Toporko Чула цей постріл - подумала, що грім. Дивно, що стрілянину з такої зброї оцінюють, як хуліганство... Чи це я щось не розумію?

Михайло Заремський Точно знали, що людей там немає. Замаху на вбивство немає.
Виходить, що хуліганство...

Mykola Dobrydnik Це не хуліганство! Це добрий привід розпочати виявляти та вилучати незареєстровану вогнепальну зброю та боєприпаси, якими заполонили всю країну!

Alex Kharvat для хуліганства щось дуже м'яко, рпг потужна зброя, наслідки могли бути важкі. Та і рпг на вулицях не валяються. Кваліфікація має бути серйозніша ...

Надія Юрчук Афігеть..... понавозили всякої хрені з АТО, а тепер бавляться


Володимир Крушельницький фігня якась, не думаю, що комусь та показово чемна й толерантна патрульна поліція могла так насолити, щоб з РПГ по ній стріляли.. Скоріше допускаю, що це був "привіт" розташованій поряд в/ч 3002 (колись внутрішні війська, а зараз входить до складу 2 окремої Галицької бригади Нацгвардії), бійців якої залучають до боротьби з незаконним видобутком бурштину... Ось якийсь немісцевий поліщук й промахнувся трохи


Morikon Andriy Так, без паніки, але це вже серйозно, дійсно можна інкримінувати теракт, на що і розраховують зловмисники! Потрібно знайти і посадить. Свідома громадськість, включайтесь теж.

Віталій Ющук Щодо затримання зловмисників. На початку 2015 року з підствольника вистрілили по обласному військовому комісаріату. Ніхто також не постраждав. Зловмисника знайшли?. Ні. 
Те, що люди вільно володіють зброєю, яка ніяк не є засобом оборони, мені дуже не подобається.

Людмила Скрипка Ну, і хто це міг зробити окрім самих поліцейських?!
Боже-Боже...


Юрий Терещук Новий спортзал хлопцям захотілося, а по-інакшому ніяк 

Roman Kucharenko Той, хто це організував, хоче оцінити, як люди реагуватимуть на спроби розхитати ситуацію. У нас в Одесі теж була серія вибухів, але люди не піддалися на провокації. Потім було знешкоджено кілька російських диверсантів. На Рівненщині дуже сильні позиції московської церкви. Я думаю, що якщо пошукати у попів, то можна буде знайти не тільки РПГ-22.

Alexandr Shevchenko цирк і підстава... наша влада знається на "спецефектах"

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень