Тридцять молодиків заблокували поліцейське авто на Рівненщині (ФОТО)

За фактом опору працівникам поліції на Сарненщині відкрите кримінальне провадження

Під час патрулювання селища Клесів 15 березня близько шостої години вечора придані сили Нацполіції зупинили квадроцикл без номерних знаків  із причепленою до нього мотопомпою кустарного виробництва. Однак задокументувати кримінальне правопорушення поліцейським завадили близько 30 агресивно налаштованих невідомих.



Вказані особи заблокували службовий автомобіль. На неодноразові вимоги поліцейських покинути місце події та не перешкоджати їхній роботі невідомі не реагували, а навпаки - почали поводитися зухвало, погрожуючи фізичною розправою і службовими неприємностями.



У цей час на підмогу односельчанам під’їхали ще декілька місцевих на трьох авто, які почали підбурювати натовп. Намагаючись пошкодити службове авто, вони закликали до фізичної розправи над поліцейськими та висловлювали намір забрати в них вогнепальну зброю.

 

За чисельної переваги зловмисникам вдалося затягнули квадроцикл із мотопомпою в двір будинку, який знаходився поруч.

 

Тілесних ушкоджень ніхто з працівників поліції не отримав.



Правоохоронці встановили, що серед осіб, причетних до кримінального правопорушення, найактивнішими були троє місцевих жителів, віком від 29-ти до 34-х років.

Вирішується питання про повідомлення їм про підозру.

Про це повідомляє ГУНП в Рівненській області.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень