Вас здивують цифри: Відомо, скільки українців хочуть повернутися додому з-за кордону

Як тільки буде нагода

Майже 80% українських біженців, які виїхали з України через початок повномасштабної війни, хочуть повернутися. Такі дані дослідження соціально-політичних та міграційних настроїв українців під час війни, проведеного Gradus Research наприкінці вересня.

Згідно з опитуванням, 71% українців мають можливість залишатися за кордоном, але все одно хочуть повернутися додому. Це найвищий показник за весь час опитувань, починаючи з травня 2022 року.

 

Ще 7% поки не мають змоги залишитися жити у тій країні, де зараз перебувають, тож хочуть повернутися в Україну при першій нагоді. 

 

Тих, хто ствердно сказав, що не планує повертатися, лише 7%.

Попередньо, такі результати опитування є відображенням ситуації на фронті. Адже у вересні розпочався контрнаступ і люди трактують позитивні новини про деокупацію територій як сигнал, що можна повертатися додому.  

Джерело: glavcom

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень