Відомо, кого путін призначив «керувати» окупованими областями України

Вони українці з проросійською позицією

В кінці вересня очільник кремля владімір путін заявив про анексію 4 областей України. Тепер стало відомо, що глава рф вже призначив «керівників» «приєднаних» територій.

Так, Дениса Пушиліна «призначено» т.в.о керівника «Донецької народної республіки». Тимчасово виконує обов'язки голови «ЛНР» Леонід Пасічник.

 

Володимир Сальдо – «губернатор» Херсонської області, а Євген Балицький – Запорізької, повідомляє ТСН.

 

Що про них відомо?

Денис Пушилін – 41-річний колаборант родом із Макіївки, що на Донеччині. У 1999–2000 роках проходив службу в рядах Національної гвардії України. Він другий ватажок терористичного квазідержавного утворення «Донецька народна республіка» з 20 листопада 2018 року

Леонід Пасічник – уродженець Луганщини. Колишній український військовий діяч, співробітник СБУ, полковник СБУ. Ватажок, політичний та військовий діяч терористичного угруповання «Луганська народна республіка» з листопада 2017 року.

Володимир Сальдо – колишній український політик, депутат Херсонської міськради VIII скл., нардеп України VII скл., заступник Голови Комітету ВРУ з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства та регіональної політики. Міський голова Херсона з 2002 до 2012 роки.

Євген Балицький – народний депутат України у 2012—2019 роках, колишній член Партії регіонів, представник депутатської групи «За мир та стабільність». Колаборант у російській окупаційній адміністрації під час широкомасштабного вторгнення росії в Україну. Відомий проросійською, сепаратистською позицією.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень