Росія зможе завалити трупами: Експерт розповів, що відтягує закінчення війни

Коли у кращому випадку закінчиться війна

Політичний та економічний експерт Тарас Загородній розповів, що війна закінчиться швидше, якщо помре глава рф путін, в іншому разі вона затягнеться мінімум до весни 2023 року.

Попри масові ухиляння росіян від мобілізації, мобілізаційний ресурс у країни-агресорки рф великий. Тому путін може набрати велику кількість солдат, яких кине на фронт. Це вплине на перебіг війни й відтягне її завершення.

Мобілізація у рф при всіх наших жартах і при тому, що хтось із росіян від неї біжить, все одно відбувається. М'ясо там наберуть, давайте будемо реалістами. Мобілізаційний потенціал там великий. Росіяни зломлені державою, «мусорів» вони бояться більше, ніж померти на фронті. Завалити трупами росія зможе. Тому момент закінчення війни це відтягує, – пояснив Тарас Загородній.

Водночас багато що залежить і від ситуації в кремлі. Нині до путіна різко падає довіра. А для нього це найстрашніше, адже тоді росіяни поставлять собі запитання, для чого такій людині залишатися при владі.

Якщо путіна задушать завтра, війна закінчиться швидше, тому що постпутінські еліти будуть намагатися вийти з ситуації, звалюючи все на путіна, і вони будуть змушені віддати все, – припустив Тарас Загородній.

Проте, якщо все-таки путін залишатиметься при владі, то війна так швидко не завершиться. Вона точно дотягнеться як мінімум до весни 2023 року. І тоді ситуація залежатиме від постачання зброї Україні.

 Джерело: Главред

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень