Вас або звільнять, або по-тихому ненавидітимуть: Які фрази не можна говорити на роботі

Запишіть, щоби не забути

Фото - depositphotos
Фото - depositphotos

Існують певні фрази, які не варто вимовляти на робочому місці. Адже вони привернуть до вас погану увагу.

«Мені за це не платять»

Якщо вас просять зробити те, що зовсім не входить у ваші обов'язки, краще відразу аргументувати свою позицію по можливості з повагою. Можна сказати: «Радий допомогти! Але, враховуючи, що в мене і так вже є завдання в роботі, вирішім, яке з них я відкладу, щоби взятися за нове».

«Нема за що»

Замість фраз «та нема за що» або «не проблема», краще використовувати слово «будь ласка» або фразу «радий допомогти». Таким чином ви покажете, що подяка має для вас значення, а ваш внесок важливий.

«Працюю з ідіотами»

Якщо у вас є проблеми з професійними якостями інших людей або з роботою компанії, слід розв'язувати ці питання тактовно, з повагою та об'єктивністю. Бажано, в HR-відділі.

«Я спробую»

Розпал робочого дня, усе «горить», начальник доручає вам завдання, а у відповідь отримує «я спробую». Якщо вас не звільнять одразу, це буде диво. Керівникам не потрібні працівники, які намагаються працювати, їм потрібні виконані завдання. Краще говоріть «зроблю».

«У мене зараз немає на це часу»

Відмовляти колегам із таким формулюванням — сумнівна ідея. Можна сказати щось на кшталт: «Обговорім це, коли я розберуся з усіма поточними завданнями».  

Джерело: УкрМедіа

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень