Оголошення про роботу порноактрисою висять просто на автовокзалах: українка поділилася досвідом роботи у Чехії

Вона знімалася у фільмах для дорослих

Виготовлення та продаж порнографії в Україні – під категоричною забороною. Проте у сусідніх країнах це ремесло дозволене і за нього платять немалі гроші. Мешканка Закарпаття відверто розповіла про свою роботу у Чехії і зазначила, що своїм минулим не пишається. Розповіла все, але на правах анонімності.

Кілька років тому Аліна, таке вигадане ім’я було в українки, вимушена була поїхати на заробітки до Чехії. Там дівчина познайомилася зі своїм хлопцем. Робили на заводах і часто змінювали роботу, адже завжди шукали кращі умови. Про можливість заробити на дорослому кіно дізналися від знайомих.

- Взагалі у Чехії оголошення такого роду можна знайти просто на інформаційних дошках автовокзалу чи навіть у газеті, – зізнається вона.

Чехія — одна із лідерів у порнографічному видавництві. У цьому бізнесі пропонують «легкі» гроші, адже тижневу зарплату на заводі можна заробити за дві години.

— Ми знайшли таку пропозицію в інтернеті, зателефонували, а далі відправили своє портфоліо, яке складалося з анкет та фотографій, – розповіла Аліна.

Відповіді довго чекати не довелося. Компанія одразу ж зв’язалася з дівчиною і запропонувала пройти оплачуваний кастинг.

Я пояснила, що буду із хлопцем і ми б хотіли знятися разом, – заявила дівчина. На що агенти з компанії погодилися.

 

Це не може нагадувати звичайний інтимний акт, адже у маленькій кімнаті нас було дуже багато. Мій хлопець довго не міг налаштуватися, адже йому завжди підказували, що і як робити, – додала Аліна.

Загалом зйомка тривала трохи понад годину і потім прийшов агент та розповів про подальшу співпрацю.

- Ось тут я аж заклякла. Мені запропонували контракт із прайс-листом і там були такі речі, які я не планувала б робити ніколи в житті.

 

Тобто, аби заробити добре, то треба було виконувати замовлення від інших компаній і з їхніми умовами.

 

А головне — контракт на співпрацю був лише для неї, хлопець кастинг не пройшов, - пояснила дівчина.

Агенти пояснили, що робота з одним сексуальним партнером не цікавить наразі подібні організації. Нібито глядач це сприймає не так. Відеоролики втрачають інтерес.

- Для того, аби нормально заробити, треба робити «брудні речі». І чим вони брудніші, то краще. У підсумку нас ця пропозиція не влаштувала.

 

Тоді ж ми отримали 350 євро на двох.

 

Я не жалкую про свій досвід і можу сказати усім, що «легких» грошей не буває. Також мені здається, що йти у порноіндустрію може людина, в якої залізні нерви і витривалість, адже мені вистачило і тієї години, – завершила розповідь дівчина.

Сьогодні дівчина живе за кордоном і працює на більш традиційній роботі. Заручилася зі своїм хлопцем і планує створити міцну та надійну родину. А своє бажання заробити «легкі гроші» вважають невдалим досвідом.

Джерело: Патріоти України

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень