У Рівному є вакансія для лікаря: деталі

Обіцяють стабільну виплату заробітної плати, надбавки, премії та доплати

У Рівному є вакансія для лікаря. Зокрема, роботу медичному працівнику пропонують в обласному управлінні пенсійного фонду.

Серед низки обов’язків спеціаліста будуть – перевірки обґрунтованості видачі листків непрацездатності застрахованим особам та участь у роботі медико-соціальних комісій для контролю за обґрунтованістю рішень щодо продовження лікування тимчасово непрацездатних застрахованих громадян.

Основні завдання, котрі чекають на кваліфікованого спеціаліста:

  • Здійснення перевірок обґрунтованості видачі (продовження), правильності оформлення листків непрацездатності застрахованим особам закладами охорони здоров’я.
  • Розгляд та надання відповіді на листи, заяви, скарги з питань видачі листків непрацездатності застрахованим особам.
  • Участь у роботі медико-соціальних експертних комісій з метою контролю за обґрунтованістю рішень щодо продовження лікування тимчасово непрацездатних застрахованих осіб.
  • Надання страхувальникам, закладам охорони здоров’я та застрахованим особам консультативної допомоги щодо правильності видачі, продовження та заповнення листків непрацездатності.
  • Надання інформаційних матеріалів для підготовки претензій до закладів охорони здоров’я, які допустили необґрунтовану видачу (продовження) листків непрацездатності.
  • Проведення щотижневого та щомісячного моніторингу видачі (продовження) листків непрацездатності закладами охорони здоров’я.
  • Участь у проведенні нарад з лікарським складом закладів охорони здоров’я, семінарів-навчань із страхувальниками з питань контролю за обґрунтованістю видачі (продовження) листків непрацездатності.

Також лікар повинен одночасно працювати за сумісництвом в медзакладі. Більше про це – читайте на сторінці управління у Фейсбуці або телефонуйте за номером - (0362)63 33 42.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень