Питання, яке не можна ставити на співбесіді, якщо не хочете її провалити

Адже так у роботодавця можуть виникнути хибні думки щодо ваших кар’єрних планів

Очільник кадрової компанії, яка працевлаштувала понад 10 тисяч працівників, Берт Бін дав пораду, що не треба запитувати у роботодавця під час співбесіди. Адже у людини, яка готова наймати вас на роботу, можуть виникнути неправильні думки щодо ваших планів.

І це питання:

Про баланс між роботою та особистим життям.

Там менеджери з підбору персоналу можуть подумати, що ви не зацікавлені, не готові поділяти цінності компанії, ненадійні або неготові працювати на повну на своїй посаді.

Знайти правильний баланс між роботою та особистим життям життєво важливо, але це глибоко особисте питання, яке має належати працівнику, а не роботодавцю. Ваш майбутній роботодавець не повинен диктувати вам, якими мають бути ваші межі, — каже Бін.

З'ясувати, який направду баланс між роботою й особистим життям у працівників компанії, можна іншими способами. Передусім відгуки працівників компанії на різноманітних сайтах. А можна й поставити інші, прийнятні запитання, відповіді на які допоможуть вам скласти власну думку.

Чи потрібно буде зв’язуватися зі мною в неробочий час?

Якщо так, то як часто?

 

Яка політика компанії щодо лікарняного або відпустки?

Відповідаючи на ці запитання, роботодавці обов’язково розкажуть правила, які існують у компанії, і так ви матимете чітку картину, що вас чекає. При цьому у роботодавця не буде сумнівів щодо вашої особистої відповідальності.

Джерело: dev.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень