Вараш – єдине місто на Рівненщині де ігнорують встановлення лічильників тепла

Загалом підготовка до опалювального сезону на Рівненщині, не гірше ніж в інших регіонах

Рівненщина на 65% готова до опалювального сезону. Тепловики області вже підготували до зими 590 котелень та 268 км тепломереж, що становить 65% усього фонду. У водопровідному господарстві – перевірили більш ніж половину водо- та каналізаційних мереж.


Як розповів в.о. голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко, в області приладами обліку тепла оснащені 1046 будинків з централізованим опаленням, а це 89,5%. Аби досягти стовідсоткового показника, необхідно встановити ще 123 лічильника, більшість з яких у Вараші – 106.


Тим часом, до 1 вересня стовідсотково мають бути готовими школи та дитсадки, а до 1 жовтня – уся інфраструктура області. Про це на селекторній нараді з регіонами щодо підготовки до опалювального сезону наголосив Віцепрем'єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко.


Він підкреслив, що до початку опалювального сезону місцева влада має зосередитись на встановленні будинкових лічильників.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень