Опалювальний сезон у Рівному завершать раніше

Як і торік

Рівне – одне з небагатьох міст, де опалювальний сезон ще триває, але і в нашому місті через кілька днів тепло вимкнуть. Про це повідомив міський голова Володимир Хомко, нагадавши, що кожна багатоповерхівка може припинити приймати тепло, якщо так вирішить більшість мешканців. Жодного рішення міської влади для цього не потрібно:

- Вкотре нагадую, що кожен будинок, який не має бажання отримувати тепло, може закрити засувку і не отримувати його. Там стоять лічильники і навіть не треба писати заяву. Будь-який об’єкт, який не хоче отримувати тепло, може сам себе відключити.

 

Якщо будинок не може, то можна зателефонувати на 1553 (гаряча лінія міськвиконкому, - ред.), пришлють фахівця або з ЖКП, або з управлінської компанії. Але не думаю, що це - актуально, тому що протягом кількох днів опалення припиниться взагалі.

 

До 15 квітня опалювальний сезон завершиться. Впевнений.  

Тож міський голова з досвіду попередніх років (для Володимира Хомка це 11 опалювальний сезон, - ред.) висловив впевненість, що централізоване опалення вимкнуть раніше 15 квітня.

Нагадаємо, торік теплопостачання припинили 6 квітня. А вже за два тижні рівняни переймалися, чи не увімкнуть тепло знову - через похолодання.

Зауважимо, опалювальний сезон припиняють, коли середньодобова температура упродовж трьох діб становить не нижче восьми градусів.  

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень