Вакцини Pfizer підміняють засобом проти зморшок

Та продають

У Польщі та Мексиці виявили несправжні партії вакцини Pfizer. Про це повідомила компанія-виробник вакцини.

Виявлені у Мексиці флакони з підробленою вакциною мали неправильне маркування, а речовина, що містилася у флаконах у Польщі, ймовірно була засобом проти зморшок, повідомляють «Факти».

Аби запобігти випадкам закупівлі фальшивих препаратів, фармацевтична фірма закликала пацієнтів не купувати вакцини в інтернеті, наголошуючи, що жодна законна вакцина не продається таким чином.

Люди можуть отримати безпечну та законну імунізацію проти коронавірусу лише в офіційних місцях вакцинації або в сертифікованих медичних закладах, оскільки компанії співпрацюють саме з урядами країн.

У МОЗ Польщі заявили, що нікого не щеплювали неперевіреною вакциною.

Всі дози, що були поширені у межах Національної програми імунізації, надходять від виробника і є корисними. Описана інформація є незаконною і пов’язана з отриманням вакцини із неперевірених джерел. Ми не реєстрували подібного типу вакцини у Польщі, як зазначили у статті.

Раніше На початку березня у ПАР та Китаї Інтерпол викрив глобальну мережу із розповсюдження фальшивих вакцин від коронавірусу.

У ПАР у місті Джермістон на складі виявили 400 ампул підробленої вакцини, що еквівалентно 2,4 тис. дозам.

У Китаї поліція успішно виявила мережу з продажу підробленої вакцини проти Covid-19. Після рейду на ці виробництва були затримані близько 80 осіб та вилучено понад 3 тис. доз підробленої вакцини.

Радіо ТРЕК у ТelegramViber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень