Вагітним у Рівному пропонують безкоштовний одяг (ФОТО)

У перинатальному центрі та у центрі соціальних служб сім`ї, дітей та молоді

Кілька тижнів поспіль у Рівненському обласному перинатальному центрі тривала благодійна акція.

Жінкам при надії пропонували безкоштовний одяг, розроблений спеціально із урахуванням змін тіла, які відбуваються у жінок у період вагітності.

За словами керівника Рівненського перинатального центру Вікторії Єнікеєвої чимало джинсів, брюк, блузок, сарафанів й тунік у медзаклад передала рівнянка Ольга. Свого часу, вона займалась пошиттям такого одягу.

Усі речі нові та якісні. Тому ми запропонували усім вагітним нашого міста приходити до нашого закладу й вибрати собі одяг.

 Крім того, є багато жінок, які потребують такої допомоги: переселенці, жінки, які опинились в складних життєвих ситуаціях, малозабезпечені родини. Зрештою, цей одяг якісний, а тому ми з радістю дарували його усім. Насамперед, я дякую рівнянці, яка передала ці речі. Усі вони, без  вийнятку передані на потреби  вагітних жінок – розповідає  Вікторія Єнікеєва.

Частину одягу працівники Рівненського перинатального центру передали у інший заклад - Рівненський міський центр соціальних служб для.   Тут  знаходяться сім`ї, які перебувають у складних життєвих обставинах.  Чимало родин, є на обліку, а тому увесь одяг ввже почали передавати вагітним у центрі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень