Рівненщина отримала 35 тонн гуманітарної допомоги

Головним чином її розподілять між лікарнями та інтернатами області

Область отримала 35 тонн гуманітарного вантажу з Німеччини та США. Це вживаний одяг, взуття, засоби гігієни та матраци. 

Оцінку, що ця допомога є гуманітарною, провела робоча група в Рівненській ОДА. До складу групи входять: представники департаменту соцзхисту, митниці, поліції, фіскальної служби, сервісних центрів МВС та інші.

«Гуманітарку» отримають благодійні організації, які і розподіляють допомогу серед соціально вразливих категорій людей. Це, зокрема, лікарні, школи-інтернати, центри надання соцпослуг, установи, які надають допомогу малозабезпеченим.

Також група рекомендуватиме голові ОДА передати у власність 5 пільгових автомобілів родичам померлих людей з інвалідністю, визнати один автомобіль гуманітарною допомогою, ще 4 автівки – передати у власність людям з інвалідністю, які більше 10 років були у них на користуванні.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Теги: Допомога
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень