В РОІППО – офіційне представлення

Нового тимчасово виконуючого обов'язки ректора

Голова Рівненської обласної ради Володимир Ковальчук офіційно представив колективу Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти тимчасово виконуючого обов’язки ректора Дмитра Симака.

– Дмитро Симак – фахівець в освітній галузі та кандидат технічних наук, який до цього працював у Національному університеті «Львівська політехніка», – відрекомендував Володимир Ковальчук колективу Інституту нового керівника. – Також хочу запевнити, що я завжди відстоюватиму інтереси громадян, тому зажди готовий прислухатися до Ваших побажань та пропозицій, які б покращили роботу закладу, – зазначив голова обласної ради.

Разом з тим, Володимир Ковальчук нагадав новому керівнику, що на його плечі лягла підготовка та проведення прозорих та демократичних виборів ректора, - про це повідомляє Рівненська обласна рада.

Нагадаємо, попереднього керівника РОІППО було усунуто від посади через публікації у ЗМІ про корупцію.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень