У Рівному судитимуться через міськвиконком

Депутати вважають його створення незаконним

Ряд депутатів трьох фракцій міської ради: Громадський контроль, УКРОП та Радикальної партії Олега Ляшка через суд оскаржуватимуть його створення. На переконання народних обранців, під час формування та утворення виконкому було допущено ряд порушень норм законодавства, в тому числі процедуру обговорення та опублікування. Також до складу виконкому увійшли лише двоє заступників міського голови, хоча по закону мали всі четверо. Тому учасники нової об’єднаної опозиції й мають намір скасувати рішення ради та Володимира Хомка, говорить голова фракції «Громадський контроль», Святослав Стельмащук:

– Рішення Ради є незаконним, дії міської влади та міського голови є протиправними. Це не акт помсти, чи "інша сторона". Є факт порушення законодавства - крапка. Не має права міська влада діяти всупереч закону і вимагати його виконання від міських мешканців.

Між тим, депутат зазначив, що коли на сесії приймалося рішення про утворення міськвиконкому, заяви членів об’єднаної опозиції про його незаконність були проігноровані. Тому народні обранці ще минулого місяця звернулися із відповідним позовом до Рівненського міського суду. Перше засідання відбудеться вже 24-го лютого.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень