В інституті післядипломної педагогічної освіти новий керівник

В Рівненській обласній раді пояснюють, що Лавренчука звільнено через публікації про корупцію

Голова Рівненської обласної ради Володимир Ковальчук підписав розпорядження про звільнення з займаної посади виконуючого обов’язки ректора Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Андрія Лавренчука.

За словами керівника депутатського корпусу, неодноразові публікації у засобах масової інформації щодо корупції у інституті дали поштовх для детального вивчення діяльності закладу. Службова перевірка встановила порушення чинного законодавства ще на етапі призначення Андрія Лавренчука на посаду виконуючого обов’язки ректора РОІППО. У 2013 році його призначили на посаду, аби налагодити роботу інституту в термін до проведення виборів ректора науково-педагогічним колективом.

Однак, за більш ніж два роки які Андрій Лавренчук керував закладом, він так і не організував виборів. До слова, контракт з ним закінчився 17 липня 2015 року та не був продовжений. Наші спроби дотелефонуватися до Андрія Лавренчука та дізнатися його думку щодо ситуації - успіху не мали. 

За повідомленням Рівненської обласної ради, нині у РОІППО працюватимуть над тим, аби у короткі терміни провести вибори ректора. Нині ж, на посаду виконуючого обов’язки керівника закладу призначено людину не з Рівного, кандидата технічних наук Дмитра Симака. До цього він працював у Національному університеті «Львівська політехніка».

Як стало відомо з наших джерел, колектив РОІППО до нового очільника ставиться із пересторогою, адже для них така зміна керівництва стала несподіванкою.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень