Вознюк розповів про висловлення недовіри Яценюку в Раді

Народний депутат від Рівненщини Юрій Вознюк, що є членом фракції «Народний фронт» вважає, що питання про висловлення недовіри прем‘єр-міністру України Арсенію Яценюку навіть не буде виноситися сьогодні на розгляд парламенту – про це нардеп повідомив в інтерв‘ю Радіо Трек.

 

Щоб висунути таку ініціативу, потрібно 150 підписів народних депутатів, їх на разі не можуть назбирати навіть 70. Або – подання Президента. Другий варіант для мене дуже примарний. Так само, як і перший. Тому мені здається, що саме по цьому питанню голосування не буде

Та, навіть, якщо питання і буде винесене – фракція «Народного фронту» одностайно проголосує проти – впевнений Вознюк.

Також за словами Вознюка, він не бачить альтернативи діючому прем‘єру. «Альтернативної кандидатури просто не існує», - каже Юрій Вознюк.

Нардеп впевнений, що Арсеній Яценюк зі своїми обов‘язками прем‘єра справляється. А те, що відбувається навколо нього і уряду в цілому – ні що інше, як політиканство, - вважає депутат від Рівненщини.

Треба дати можливість уряду працювати далі, а ще краще – затвердити програму уряду на наступний рік і працювати спільно, в одній упряжці.

Нагадаємо, протилежну позицію щодо сьогоднішнього голосування висловив інший нардеп від Рівненщини Сергій Євтушок.

Між тим, Вознюк прокоментував Радіо Трек ще й можливе звернення Рівненської обласної ради щодо відставки головного поліцейського області Сергія Максимова.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень