Двоє людей у Рівному - в лікарні через несправний прилад, що грів шаурму (ОНОВЛЕНО)

Надзвичайна ситуація сталася зранку на ринку Дикого

Пів на одинадцяту на ринку Дикого, що по вул. Здолбунівській, стався вибух в приміщенні торгового кіоску з продажу шаурми. На місце події виїхали рятувальники.

- Внаслідок розгерметизації газового трубопроводу від газового балона до верстата по запіканню шаурми стався спалах газоповітряної суміші в приміщенні кіску з продажу шаурми (металевий, розміром 5х3м) та загорання внутрішнього оздоблення кіоску на площі 1 м2, власник ларька встановлюється.

Внаслідок вибуху травмовано двох людей, яких у стані середньої важкості госпіталізовано в Рівненську обласну клінічну лікарню.

 

Також внаслідок вибуху сталося загоряння оздоблення стін кіоску площею до 1 м². Загоряння ліквідовано первинними засобами пожежогасіння (вогнегасником) до прибуття підрозділів ДСНС, – повідомляють у прес-службі ДСНС області.

На місці події працювало 2 одиниці спецтехніки ДСНС та 10 рятувальників, а також екіпаж патрульної поліції та бригади швидкої медичної допомоги.

Остаточна причина вибуху наразі встановлюється.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень