В Рівному автора «Володаря кілець» зіграла … жінка (ФОТО)

Відбулося це в рамках проекту «Година в метро»

«Година в метро» - це унікальний мистецький проект, під час якого актори вголос читають уривки з популярних книг.

Цього разу команда вирішила «поставити» уривок з твору Джона Толкіна «Володар кілець». На сцені восьмеро акторів втілювали в життя хобітів, гномів, ельфів. Втім, серед чоловічої команди була одна жінка. І дісталася їй найнеочікуваніша роль – самого автора, Джона Толкіна. Актриса Анна Аілінчій розповідає, що до ролі готувалася серйозно. Далі пряма мова:

Дивилася документальний фільм про Толкіна, про його біографію, про його життя і хотілося можливо частково перенести його ключові повадки, в костюмах, в його почерках, саме в «Годині в метро». Хотілося найбільш переконливо передати автора самого

Також Анна розповідає, що найскладнішим у втіленні ролі стали .. наголоси. Адже у світі Толкіна досить багато цікавих назв та імен, які потрібно читати з відповідними наголосами. Тому актриса потерпала, аби не наплутати нічого і не осоромитися перед «толкієністами».

Команда «Години в метро» вже в минулому сезоні «читала» твір Толкіна - "Хобіта", а цього разу глядачі побачили саму зав’язку історії з легендарним кільцем.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень