Для дітей у театрі ляльок – новинка

У Рівненському театрі ляльок поставлять нову виставу «Бармалей». Над нею працюють молоді та креативні викладачі Київського національного університету кіно, театру та телебачення імені Карпенка-Карого.

Вистава матиме виховний характер і покликана показати дітям, що потрібно вести себе виховано та чемно. За основу сюжету режисер Марина Назаренко взяла твори Корнія Чуковського про «Доктора Айболита», однак дія буде більш осучаснена. Вистава інтерактивна, тому маленькі глядачі зможуть не лише переглянути постановку, а й взяти у ній участь.

Про нову виставу Рівненського театру ляльок розповідає директор Володимир Данилюк:

- Зараз саме наші цехи працюють на реквізитом, над ляльками. Ідея цієї вистави переноситься у звичайний учнівський клас і тоді розігрується постановка, коли діти не статично себе ведуть, а підтримують гру акторів, постійний рух, дія, а класика все-таки - це Чуковський... На цьому виховувалися ми і треба виховувати наших дітей.

Вистава «Бармалей» розрахована для дошкільнят та учнів початкової школи. Її прем’єру запланували на 21 березня до Дня лялькаря. Також до дня лялькаря діти, що вже рік займаються у театральній студії «Лялькові сходинки», поставлять нову виставу та підіб’ють підсумки своїх досягнень. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень