Рівненський театр збирає янголів для музею на Луганщині

Рівненський театр збирає янголів для «Музею на крилах» на Луганщині.

Перші експонати музею подарувала десятирічна Поліна Туфекчі з міста Кремінна Луганської області, яка вважає, що «війна почалася на її Батьківщині через те, що ангели залишили цю землю». Потім понад тисячу різноманітних янголят передали небайдужі з різних куточків України та світу.

«Крилатих створінь із Рівненщини у музеї поки що немає. Саме тому ми вирішили у театрі зібрати янголяток із нашого краю і запрошуємо долучитись усіх небайдужих мешканців Рівного та області. Принесіть янголятко у театр і ми передамо його на Луганщину в «Музей на крилах», – зазначено на сайті Рівненського обласного музично-драматичного театру.

Засновник музею Олена Стеценко каже, що з нетерпінням чекає янголів, які відображали б місцевий рівненський колорит, янголів, які мають власну історію. Пані Олена зазначила, що вони можуть бути зроблені власноруч з різноманітних матеріалів: «Чудово, якщо янгол буде чимось особливий і ми знатимемо, хто його передав у наш музей».

Принести янголятко потрібно на адміністративний вхід театру, він же - вхід на малу сцену. Обов’язково вкажіть ім’я та прізвище передавача, а також кілька слів про те, чим особливий янгол, як він до вас потрапив.

Якщо ви маєте запитання телефонуйте – 0673281515, 0991936260 (Ірена) або пишіть на електронну адресу teatr.rivne@gmail.com.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень