В якій позі спати, аби зранку не боліла спина

Можна навіть взяти подушку. Під ноги

Проблеми зі сном можуть виникати через незручний матрац, погану подушку або неправильну позу для сну. Щоб зранку вставати з хорошим самопочуттям, без болю в шиї та спині, потрібно привчити себе спати у певних позах.

Є дві пози, за які ваше тіло, особливо хребет, точно скаже спасибі.

Мрійник

Щоб спати як мрійник треба лягти на бік, прийняти позу ембріона. Але при цьому не треба скручуватися у клубочок, а лише злегка підтягнути коліна до підборіддя, а руки витягнути перед собою.

Для зручності можна взяти невелику подушку та затиснути її між колінами.

Струна

Ця асоціативна поза ніби диктує: треба спати прямо. Щоб правильно засинати, ляжте на спину. Відчуйте вагу тіла повністю - ви не повинні навалюватися на плече або стегно. Вага має розподілятися рівномірно. А тепер розслабтеся.

Якщо ви лежите на спині, ваш хребет підтримує матрац, і відбувається рівномірний розподіл ваги тіла. Можна покласти під коліна невелику подушку, тоді таз трохи піде вперед. Це також корисно.

Найгірша поза для сну

Найшкідливішим можна вважати сон на животі, у цьому випадку страждає хребет. Сон на животі збільшує ризик болю в шиї, адже в такому положенні голова повернута набік, що призводить до напруження шийного відділу хребта.

Така поза може призвести до головного болю, болю у плечах або руках. Також сон на животі може сприяти передчасній появі зморшок.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем - звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень