Це робить кожний другий: звички перед сном, які призводять до збільшення ваги

Припиніть це робити!

Склянка молока перед сном

Якщо ви п'єте 350 мл молока перед сном щовечора, ви можете набрати 5 кг протягом шести місяців. Якщо ви навіть п'єте знежирене молоко, ви все одно можете набрати понад 2,5 кг протягом шести місяців.

Соціальні мережі

Світло, яке випромінюють мобільні телефони та комп’ютери, пригнічує мелатонін і порушує добовий ритм і хороший нічний сон.

Коли ви погано спите, мозок потребує енергії та глюкози. Крім того, через дефіцит сну сповільнюється метаболізм, що і призводить до зайвої ваги.

 

Чай, кава

Якщо ви випили чашку чаю чи кави за 6 годин до сну і пізніше, це може справді зіпсувати нічний сон. Це стосується не лише сну, але й збільшення ваги.

До цього ж, дефіцит сну призводить до підвищення рівня гормону греліну, внаслідок чого у вас частіше виникає відчуття голоду, що потенційно сприяє збільшенню ваги.

Їжа перед сном

Їжа перед сном - головна причина набору ваги. В ідеалі останній прийом їжі має бути за 3 години до сну.

Під час сну організм намагається запастися енергією. Калорії, спожиті перед тим, як лягти спати, не використовуються належним чином та відкладаються у вигляді жиру.

До цього ж, ситна вечеря може спровокувати печію та нетравлення шлунка, що може завадити нічному відпочинку.

Джерело: Eat This, Not That

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень