В який день жінка народилася, такі у неї карма та любов

Перевірте себе

Цифри мають важливе значення у нас в життя. Особливо, якщо це дата народження. Що означає число вашого дня народження у нумерології, читайте далі.

# 1

«Номер один» – і цим все сказано. Це цифра творчих, креативних, оригінальних і вкрай незалежних людей. Їхня самодостатність має дві протилежні грані: з одного боку – це впевнені в собі персони, які часто служать прикладом для інших; з іншого – індивідуалісти й егоїсти. Вони досить амбітні і готові піти на ризик заради досягнення заповітної мети. Серед негативних рис: імпульсивність, самовпевненість і впертість.

# 2

Другого числа народжуються люди, яких відрізняє надчутливість. Будь-яке прохання навіть від малознайомих людей вони ні за що не залишать без уваги. «Двійка» – символ рівноваги і міцного союзу. Це відмінні партнери для бізнесу, колеги, друзі та супутники життя. Любовна історія, схожа на чарівну казку – це про їхні стосунки. Їхня надмірна сором’язливість часто стає головним каменем спотикання для вирішення важливих завдань. Інша крайність чутливого характеру – схильність впадати в депресію.

# 3

«Трійка» – знак художньої уяви, творчого інтелекту, комунікабельності і співчуття. Це символ взаємодії і нейтралітету. Третього числа народжуються невтомні оптимісти, які вміють бути щасливими і насолоджуватися життям. Для них властивий стан вічної закоханості. Як і у двійок, їхня чутливість іноді йде в іншу крайність – в моменти смутку вони схильні до депресії, перебільшення незначних проблем.

# 4

Відповідальні, сумлінні, серйозні, надійні люди, які не бояться непростих завдань і роблять все, щоб їх благополучно вирішити. Народжені в цей день люди мають блискучу ділову репутацію. Власною працею вони здатні заробити чималі статки. З власних помилок вони вміють робити правильні висновки. Більш того, будь-які складнощі і перешкоди на шляху лише розпалюють в них азарт і змушують будь-що-будь домагатися бажаного.

# 5

«П’ятірка» – символ свободи в нумерології. І люди, народжені під цим числом, відмінно знають, як нею скористатися і розпорядитися за призначенням. Ті, хто з’явився на світ п’ятого числа, схильні до містицизму. Їх приваблює все таємниче, дивне, невідоме… Головна порада, яку хочеться дати «п’ятіркам» – пригальмувати! Не робіть поспішних висновків з ситуацій і не квапте події. Ваш нетерплячий характер і потяг до швидкого прийняття рішень може зіграти з вами злий жарт.

# 6

Це знак любові і взаєморозуміння, чесності і вірності, сім’ї та дружби. У людях, народжених шостого числа, дуже сильно розвинене почуття відповідальності, художні таланти, тяга до гуманітарних наук. Вони великодушні, допомагають іншим: слушною порадою і нерідко грошима. Разом з тим вони досить уперті, нав’язливі і сприйнятливі до лестощів.

# 7

Знак мудрості і розуму, який часто переважає над почуттями. Не випадково люди, що з’явилися на світ «щасливого» сьомого числа, обожнюють читати, готові весь час вчитися чомусь новому і можуть зв’язати своє життя з інтелектуальною діяльністю. Мають сильний потенціал в науці і винаходах. На негативній стороні «сімки»: скритність, пристрасть до суперечок, сарказм, тенденція до ізоляції, упертість, дратівливість.

# 8

В нумерології це символ влади, покровительства, виконавчих здібностей і управління. Люди, які з’явилися на світ восьмого числа, часто знаходять своє покликання в політиці, стають експертами в області управління корпораціями і відчувають себе вкрай комфортно в позиції сили. Вони егоцентричні, ласі на похвалу, мріють домогтися загального визнання. «8» – цифра, яка уособлює високий дохід і матеріальний успіх. До негативних рис можна віднести надмірну амбітність і жорсткість.

# 9

Одні з найбільш сентиментальних представників календарного місяця. Самовіддані друзі, романтичні супутники життя, зацікавлені ділові партнери. В «дев’ятках» добре розвинений письменницький талант – не дайте йому пропасти. Одна з яскравих рис – щедрість. Її відзначають всі, хто знайомий з цими представниками. Легко прощають образи і поблажливо ставляться до недоліків інших. Єдине, чого не вистачає розсіяним «дев’яткам» – більше уваги власних фінансів. Будь-які суми грошей в одну мить зникають з їх рук.

# 10

Одне з найбільш суперечливих чисел. Являє собою комбінацію двох сакральних чисел, сенс яких зводиться до вираження: «Або все, або нічого». Люди, народжені 10-го числа, звикли діяти просто і прямо, вони уникають інтриг, складних поворотів і хитрого плану. Замість цього вибирають найочевидніший і вірний шлях. Порада «десяточці» – візуалізуйте ваші цілі і мрії: ви повинні представити і розглянути їх у всіх деталях, щоб вони справдилися.

# 11

Жодне інше число не володіє настільки сильною духовною складовою, як цифра одинадцять. З самого дитинства вони вибирають для себе шлях внутрішнього розвитку та милосердя. До їх думки варто прислухатися уважно – можна бути впевненим, вони вже оцінили всі можливі наслідки прийняття такого рішення. Їх внутрішнє чуття межує з екстрасенсорним.

# 12

Дванадцять – сакральне число для всього людства, і цю обставину не можна списувати з рахунків. Більше тисячі років тому саме його обрали для визначення часу доби, поділу року на місяці і вимірювання довжини (фут = 12 дюймів). Не випадково саме на цих людей найчастіше лягає особлива місія – вони можуть змінити світ на краще.

# 13

Найспірніше число в нумерології, що позначає етап трансформації. Народжені тринадцятого числа люди нікого не можуть залишити байдужими. Носії цього цифрового коду завжди прагнуть до досконалості, в їх житті постійно відбуваються якісь зміни: як в особистій сфері, так і на роботі. Слово «стабільність» явно не з їх лексикону. Один з головних недоліків представників цього числа – нетерпимість до оточуючих.

# 14

Це число належить тим людям, які вірять в абсолютну свободу без будь-яких обмежень. Навіть не намагайтеся їх в чомусь обмежувати, вони зникнуть з вашого життя назавжди. Досить запальні – краще не потрапляти їм під гарячу руку, можна заробити. У пориві люті абсолютно себе не контролюють, про що потім шкодують. Носії цього цифрового коду нерідко терплять фіаско в бізнесі – це число пов’язане з втратою матеріальних благ. Їм варто ставитися до своїх фінансів особливо бережливо, а краще довірити їх управління надійного партнера, чия аура здатна гасити несприятливі події.

# 15

Під цим числом народжуються винахідники і фантазери. Від природи в них закладена маса талантів: від технічних до поетичних, багато з яких можуть бути з успіхом реалізовані в професії. Однак для вирішення найскладніших завдань їм часто не вистачає терпіння і внутрішньої дисципліни. Будь-які труднощі і проблеми сприймають занадто близько до серця. Вони надзвичайно чутливі і дуже болісно реагують на найменшу критику.

# 16

Відповідальна, сприйнятлива, щедра, по-своєму загадкова і незалежна людина. Володіє прекрасною інтуїцією. В юності не боїться висловлювати свою думку з будь-якого приводу – відкрито і з почуттям власної гідності, але, на жаль, потім часто має славу всезнайки і вискочки. З роками сильніше йде в себе і стає більш стриманою, закритою, обережною. Ця людина ненавидить поверховість: якщо «16» вирішила почати відносини – це означає, що її почуття сильні і серйозні.

# 17

З дитинства їх делікатний характер не витримує критики. Їм дуже складно змиритися з відмовою. Слово «ні» моментально робить їх сердитими і навіть агресивними. Якщо вони в щось вірять, переконати їх у зворотному буде просто неможливо. Люблять підвищену увагу до власної персони. Часто виступають в ролі музи і джерела натхнення для творчих людей.

# 18

Цифровий знак борців за справедливість. Такі люди готові до останнього відстоювати не лише власні інтереси, а й права своїх друзів і колег. Разом з тим вони досить консервативні – в будь-якій справі спираються виключно на особистий досвід і знання, рідко прислухаючись до думки інших. У любовних відносинах понад усе ставлять взаємну повагу. Часто такі люди мають глибокий емоційний зв’язок зі своїми мамами.

# 19

Енергійні, прагматичні і повні рішучості люди. Віддають перевагу стабільності в сім’ї і в професії, вкрай рідко зриваються з насидженого місця. Матеріалісти до мозку кісток – для них представляє цінність тільки те, що можна помацати руками. Успіх в будь-якій справі вони оцінюють виключно в грошовому еквіваленті.

# 20

Категорично не переносять самотності – чим більше людей в їх оточенні, тим краще. Прекрасні оратори і вірні друзі, відмінно працюють в команді, з задоволенням беруть активну участь в публічних заходах. Люблять гучні застілля, концерти. Гостинні, привітні, заповзятливі. Романтики і легко потрапляють під чужий вплив.

# 21

Той, чий день народження припадає на 21 число – життєлюб, яких пошукати. Вони щодня готові дякувати долі за кожен день свого існування. Нерідко походять із заможної сім’ї. Вони зациклені на грошах, які їх явно люблять. З них виходять прекрасні економісти, банкіри, фінансисти. Їм варто довірити повноправне ведення сімейного бюджету. Надають величезного значення своєму статусу в суспільстві і положенню свого партнера. Вони цинічні і іронічні.

# 22

Двадцять два – знак освіти. Ті, хто народився під цим числом? люблять вчити інших і прекрасно з цим завданням справляються. Викладацька і лекційна робота створена для них. «22» – справжні ерудити, широкому кругозору яких можна тільки позаздрити. Вони не бояться брати відповідальність і за сказані слова, і за скоєні вчинки. Таких людей обов’язково потрібно хвалити і робити їм компліменти, від яких вони розквітають.

# 23

У загадковому числі 23 зашифрована пристрасть до пригод і постійний рух вперед. Люди, народжені під цим номером, сміливі, стрімкі, рішучі, імпульсивні, товариські і непостійні. Мають великий потенціал в бізнесі, роботі в фінансовому секторі і сфері інновацій. Втім, їх таланти багатогранні, і вони можуть відбутися практично в будь-якій професії завдяки високому інтелекту, креативності і прогресивним ідеям. Вони схожі на магніт, який притягує до себе складні ситуації і проблеми. Тому їхнє життя не можна назвати простим.

# 24

Це символ безпеки і лояльності. Перш, ніж зважитися на мінімальний крок або вчинок, вони докладно зважать всі «за» і «проти», оцінять можливі наслідки і тільки після цього приймуть рішення. Пускатися у всі тяжкі – це явно не про них. Особливе місце в їхньому житті займає їжа. Причому виявляється це в різних аспектах: вони можуть відкрити власний ресторан або прославитися як геніальні кулінари. Про їх зразкову дисципліну можна складати легенди.

# 25

Життям цих людей керує інтуїція, що межує з паранормальними здібностями і пророцтвами. У них укладений якийсь містицизм. Це неймовірно чутливі люди, думкою яких нехтувати ні в якому разі не можна. Якщо така людина вирішує в останній момент змінити своє рішення через те, що «відчула щось недобре» – не варто списувати це з рахунків, а краще прислухатися без пояснення причин.

# 26

Народжені в цей день найвірніші друзі і дружини. Люди, в життєвий код яких «зашито» число 26, беруть на себе роль покровителів. Для цього у них є всі вихідні дані: вольовий характер, потужна енергетика, талант керівника, чуйність. Серед негативних сторін: марнославство, прагнення до безмежної влади і бажання «підім’яти» оточуючих під себе.

# 27

В нумерології за цією цифрою закріплена сила зцілення. Її представники знаходять своє покликання в області медицини і охорони здоров’я. Вони відмінні цілителі, нерідко прихильники альтернативної терапії. Представники «27» інтуїтивні, емоційні, здатні до глибокого співчуття, їх не потрібно вчити співчуття – турботу про ближніх вони відчувають кожною клітинкою душі. Схильні до сильних перепадів настрою, нетерплячі, самовпевнені.

# 28

Ті люди, чий день народження випадає на 28, мають високий ступінь відповідальності. Вони вічно закликають всіх до порядку і дотримання приписаних правил. Бути прекрасним суддею або працювати в сфері юриспруденції прописано в їхній долі. Інша крайність – самі за собою ніколи не визнають провини і схильні до постійних звинувачень на адресу оточуючих.

# 29

Число з величезним емоційним потенціалом. Нерідко впадають у крайнощі – сьогодні люблять, завтра ненавидять. З грошима їм по життю щастить – вони приходять до них досить легко: добре заробляють, виграють в лотереї. А ось над особистим життям доводиться серйозно працювати, постійно закохуються «не в тих людей», поруч зі своїм партнером часто страждають від почуття незахищеності.

# 30

«Тридцятка» – прикмета ділових, незалежних і вольових людей. Мають фантастичну пам’ять, вміють відмінно концентруватися, відсторонюючись від навколишнього оточення. Можливості їх інтелекту величезні, а проникливість і швидкість розуму допомагають справлятися з найскладнішими ситуаціями. Їх життя насичене подіями, поруч з ними не засумуєш.

# 31

Знак цілеспрямованих і незалежних людей. Не упускають жодної можливості, яку надає їм життя. Особливий індивідуальний почерк і творчий підхід простежуються у всьому, що вони роблять. Будь-яка справа, за яку вони беруться, буде доведена до досконалості. Ця властивість допомагає їм завоювати високе положення в суспільстві. Відмінні організатори найсміливіших проектів. Не люблять йти уторованими стежками, а завжди шукають нові шляхи та напрямки. Цінують стабільність і вірність. Не намагайтеся їх обдурити – втратите довіру назавжди.

Джерело: patrioty

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень