В який бік фольги правильно загортати продукти для запікання: ви точно робили неправильно

Знаючи ці хитрощі, ви спростите собі життя

Фольга для запікання – незамінна річ для кожної господині. Страви, запечені з нею, виходять такими ж смачними та ароматними, як і на вугіллі. Проте страва може не вдатися, якщо її загорнути у неправильну сторону.

Як правильно використовувати фольгу

Під час запікання у фользі страв з м’яса та риби важливо, щоб не було контакту продукту з повітрям – саме з цієї причини потрібно добре закріплювати краї фольги з кожного боку.

А ось під час приготування фруктів та овочів повітря не завадить – так продукти пропаряться і будуть м’якшими.

Сторони фольги відрізняються: одна блищить, а друга матова без глянцю. Від того, якою стороною викласти фольгу на лист, залежить якість запікання і смак кінцевого результату.

Глянцевий бік рулону краще віддає тепло і менше прилипає до продуктів. Тому потрібно простежити, щоб зовні була саме матова сторона фольги.

Джерело: telegraf

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень