В Україні запрацював новий сервіс для пошуку пального

Користувачам потрібен лише Telegram

Українська ІТ-компанія  створила новий спосіб пошуку пального.

Тепер у Telegram є новий бот VSU (Водійський сервіс України), що збирає інформацію не тільки від АЗС, а й від автомобілістів, а також за запитом користувача стежить за наявністю пального та сповіщає його про всі оновлення. До того ж VSU bot веде Telegram-канал по всіх містах України з можливістю коментування.

Як це працює?

Користувач, який шукає пальне, вносить інформацію для постійного моніторингу (тип пального, свою локацію), і щойно з'являється інформація щодо запиту, бот надсилає сповіщення. Користувач має змогу додатково перевірити отриману інформацію за відгуками в Telegram-каналі.

Крім того, автомобілісти, які очікують в черзі на заправці, можуть вносити інформацію про наявність пального в бот за допомогою простого інтерфейсу. Місто, заправка та її адреса визначаються автоматично. Користувачу достатньо вибрати зі списку тип пального, його ціну та довжину черги. Бот опрацьовує інформацію та додає її в Telegram-канал, де користувачі в реальному часі можуть додавати коментарі до опублікованого повідомлення.

Щоб розпочати моніторинг пального потрібно:

Щоб повідомити про наявність пального на АЗС потрібно:

Джерело: Today.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень