Ціни на бензин, ДП та автогаз: скільки зараз коштує пальне на АЗС

Паливна криза вже понад місяць

Фото з сайту "Слово і діло"

Дефіцит пального, величезні черги на заправках і високі ціни – це все, що поки можна сказати про ситуацію в Україні. Понад місяць українці не можуть нормально заправити авто.

Середні ціни на пальне на популярних українських заправках станом на 1 червня опублікували на сайті auto.ria. Варто зазначити, що у таблиці представлені середні ціни по всій Україні, які можуть відрізнятись у містах, залежно від регіону країни.

Бензин категорії А-95 

Мінімальна ціна бензину А-95 на заправці UPG – 48,90 грн/л. На 1 гривню та 10 копійок дорожче його продають у компаніях «Авіас» та «Укрнафта» - по 50 грн/л. За найдорожчою ціною цей бензин можна придбати на заправках «Манго» та «Укр-Петроль» - по 51,99 та 51,50 грн/л відповідно. На заправці ОККО подекуди ціни сягають 68 грн/л.

Бензин преміум-класу А-95+ продають на заправках «UPG» за ціною 49 грн/л. Також чотири з представлених заправок пропонують водіям заправитися бензином А-92 - його ціна коливається від 49 до 50 грн/л.

Дизельне паливо 

Дизельне паливо за мінімальною ціною продають на заправці «БРСМ-Нафта» – по 54,99 грн/л. На одну копійку дорожче його можна купити на заправках «Авіас» та «Укрнафта» - по 55 грн/л. Найдорожче дизпаливо продають «Манго» та «Укр-Петроль» - по 57,99 та 57,50 грн/л відповідно.

Газ

Автогаз є лише на трьох заправках – «ОККО», «Авіас» та «Автотранс» – його ціна від 39,93 до 41 грн/л.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень