В Україні за один день закрили понад 300 обмінників валюти. Нацбанк пояснив, що сталося

Усі вони припинили діяльність цього тижня 

Нацбанк України закрив відразу понад три сотні пунктів обміну валюти. У них анулювали ліцензію на торгівлю готівковою валютою. Відучора вони припинили діяльність.

Колаж: 24 канал

Регулятор анулював ліцензію на продаж валютної готівки ТОВ «Фінансова компанія »Артем" через надання неправдивої інформації у документах, які раніше компанія  подала у Нацбанк для отримання ліцензії.

Рішення прийнято у зв’язку із виявленням Національним банком недостовірної інформації в документах, які ТОВ «Фінансова компанія »Артем" подавало разом із заявою про видачу ліцензії на торгівлю валютними цінностями, – йдеться  у повідомленні НБУ.

На сайті НБУ зареєстровано 319 пунктів обміну валюти цієї компанії. Заснована була у Дніпрі у 2016 році.

Ситуація з відкликанням ліцензії трапляється з ними уже не вперше. У 2019 році НБУ вже позбавляли компанію ліцензії, але тоді їх мережа налічувала тільки 55 пунктів обміну. 

Джерело: today.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень