В Україні розлучається зіркове подружжя. Невже без скандалів? (ВІДЕО)

Після 20 років шлюбу

Михайло та Ярослава Хома. Фото з мережі.
Михайло та Ярослава Хома. Фото з мережі.

DZIDZIO (Михайло Хома) і його дружина співачка SLAVIA Ярослава Хома - розлучаються. Виконавиця не раз заявляла про проблеми у відносинах і звинувачувала його у зрадах.

Артист вирішив розставити всі крапки над «і» та зізнався, що вже 9 місяців пара готується до розлучення і більше не живе разом.

Таку заяву DZIDZIO зробив в інтерв'ю Каті Осадчій для програми «Світське життя».

Варто зазначити, що шлюб тривав близько 20 років. Їх роман почався ще під час навчання в Київському університеті культури в Києві, потім пара разом виступала на різних заходах, що тільки згуртувало молодих людей, а у 2013 році Михайло і Ярослава розписалися.

DZIDZIO зізнався, що для нього є болючою розмова про особисте

Артист прокоментував закиди дружини в тому, що він не хотів дітей, а також ходив наліво.

DZIDZIO. Фото з мережі.
DZIDZIO. Фото з мережі.

Він уточнив, що насправді багато працював. DZIDZIO зізнався, що під час локдауну у нього був час обміркувати рішення про розрив відносин, і він прийшов до висновку, що це правильний крок.

 - Тема складна. Ми домовилися розлучитися. Давно вже. Тому ми тільки хочемо це зробити красиво. Ми це прийняли тверезо, розумно, обмірковували і зрозуміли, що це буде краще.

 

Всі ті роки я був на роботі, працював. Я давно хотів трохи розібратися, але не було часу. На карантині зрозумів, що треба жити в добрі, не ображати один одного. А часом, щоб це сталося, треба просто відпустити людину і дати волю, - переконаний артист.

 

Співачка Славія. Фото з відкритих джерел.
Співачка Славія. Фото з відкритих джерел.

Співак вважає, що доленосне рішення бути разом пара приймала, коли обидва були занадто молоді і не знали, напевно, як правильно будувати відносини і зберегти їх.

 - У мене тато помер, мама за кордоном, у неї батьки розлучилися. Просто діти йшли в ліс і не знали, чи треба говорити, коли тебе щось не влаштовує. Ми не знали, як це робити. Треба було подорослішати, щоб зрозуміти, і часом треба визнати, що щось йде не так, - вважає DZIDZIO.

 

Нагадаємо, у березні цього року дружина DZIDZIO, співачка SLAVIA, заявляла, що у її чоловіка «роман з Ольгою Цибульською».

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень