Живе синдромом жертви: Остапчук розлютився через нове інтерв'ю ексдружини (ВІДЕО)

Він заперечує слова колишньої


Нове інтерв'ю Олени Войченко для програми "Світське життя" не на жарт розлютило Володимира Остапчука, який близько року тому почав процес розлучення із дружиною. 

Колишня любов Володимира Остапчука нещодавно дала нове інтерв'ю у програмі "Світське життя", де розповіла про непостійну фінансову допомогу зі сторони Володимира; про те, що він подав позов до суду, аби забрати у неї дітей; про його депресію; про погрози з його сторони і те, що він вимагає від неї психологічної експертизи. 

Володимир Остапчук у своєму профілі в інстаграмі вже відреагував на слова ексдружини Олени Войченко. Чоловік стверджує, що все було не так, як описує його колишня.

Вона стверджувала, що той допомагав їй оплачувати школу і дитячий садок дітей, а також переказував 10 тисяч гривень на їхні потреби. І начебто після одного зі своїх інтерв'ю 3 жовтня - збільшив кількість коштів, але це була "одноразова акція".

На нових скріншотах Володимира можна побачити 26 500 гривень вже за жовтень цього року. Також чоловік переказав ще 25 тисяч гривень у вересні – задовго до виходу скандального інтерв'ю Остапчука.


Остапчук заявив, що слова Олени – це "повнісінька брехня, маніпуляції і конкретний шантаж" і додав скріншоти переказів коштів на дітей.

Обидві сторони, які вирішили розлучитися, відмовились від примусових аліментів на дітей. Окрім цього, чоловік переказав 42 тисячі гривень на поїздку Олени з дітьми на море, але цього так і не сталось, бо вона не зробила переклад свідоцтва народження сина для виїзду. Втім, гроші були вже переведені, а Остапчуку начебто Войченко не дозволила відправитись з ними на море.

Нагадаємо, у шлюбі Володимира та Олени народились двоє дітей – 7-річна дочка Емілія та 2-річний Еван-Олександр.

Остапчук додав, що заяву подали ще у квітні 2020 року і станом на листопад він досі не може нормально спілкуватись з дітьми. Олена часто не підіймає від нього слухавку, а влітку, коли діти гостювали у батьків Олени в Умані, Остапчук викликав двічі поліцію, аби мати змогу з ними побачитись. 

Він заперечив слова ексдружини про те, що він подав позов до суду і хоче забрати у неї дітей, а також те, що його теперішня дружина Христина ставила йому вибір – або вона, або його діти. 

За словами Володимира, від початку вони з ексдружиною домовилися, що він переписує на неї все нерухоме майно – дві квартири, машину і дає 30 тисяч доларів з їхніх спільних збережень. Також Остапчук повинен був давати 3 тисячі доларів на дітей щомісяця. Але колишня начебто захотіла набагато більшу суму, закріплену нотаріально, яку він не в змозі дати через специфіку його нестабільної роботи.

Але це, нібито, Олену не зупинило і вона сказала: "Ах так, добре Вово, тоді я піду у всі ЗМІ і буду спеціально тебе топити". Відтак, Володимир звернувся до своєї колишньої дружини, аби вона перестала жити його життям і почала жити своїм.

Ти живеш синдромом жертви, тобі в ньому дуже зручно, тобі хочеться, щоб тебе постійно жаліли, але ти сильна жінка. Моя перша і остання відверта розмова на цю тему, – підсумував Володимир.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень