Успішний стоматолог знущався з дружини і забрав дітей

Попри рішення суду

У Києві розгортається чергова сімейна трагедія. Відомий зубний технік, серед клієнтів якого й зірки шоу-бізнесу, та його колишня дружина ніяк не можуть поділити дітей.

Два хлопчики, яким скоро виповниться 14 і 5 років, живуть із батьком, який не дає можливості матері бачитися з ними. 

Ліна й Артур Акопяни розірвали свій шлюб ще в 2017 році, повідомляє OBOZREVATEL. Жінка подала заяву на розлучення і боялася навіть сказати чоловікові про це.

За словами жінки, після того почалося справжнє пекло.

"Він сказав, що не дозволить розлучитися, його мати терпіла і я повинна теж усе терпіти.

Він мене бив, потім узяв ніж.

Він вирвав мені половину волосся. Також Артур змусив мене зателефонувати адвокату і сказати, що я відкликаю заяву про розлучення.

Під час того, як він знущався з мене, моя подруга подзвонила.

Артур підняв трубку, подруга почула мій крик про допомогу і викликала поліцію. 

 

Мене повезли до відділку, де я написала заяву про побиття та згвалтування, мені дали направлення на судмедекспертизу", – каже жінка.

За словами Ліни, їй пів року доводилося ховатися від чоловіка, який навіть влаштовував погоні за нею, якщо бачив її машину. Через три місяці подружжя все-таки розлучилося. Однак старшого сина Артур не віддав матері.

"Весь час тримав при собі, як приманку.

Налаштував його, що мама погана, хоче посадити тата в тюрму.

Усі три роки я могла бачити старшого сина тільки в музичній школі. І то, коли я приїжджала, син тікав від мене і дзвонив татові.

Той тут же приїжджав розбиратися зі мною, часом навіть у медичному халаті, не встигнувши зняти його на роботі", – з гіркотою розповідає Ліна.

Суд вирішив, що мама повинна зустрічатися зі старшим сином у присутності психолога.

Нещодавно, за словами Ліни, чоловік забрав і молодшого сина.
"У нас є постанова суду щодо ухвалення рішення, з ким буде жити син, ми можемо бачитися з ним 50 на 50.
 
Усе так і було.
 
Але 8 березня він узяв його на один день і більше не повернув, сказав, що йому вже п'ять років і син повинен жити з чоловіками.
 
А якщо я буду забирати, то череп мені проломить. Погрожував і моїм батькам теж", – каже Ліна.

Кілька днів тому до Артура приїжджала ювенальна поліція. За словами матері, він вивів дитину в коридор і поліцейські включили відеозв'язок.

Однак дитина весь час повторювала завчену фразу "Я з татом".

Зараз проти Акопяна відкрито провадження за ст. 382 – невиконання рішення суду. Сам Артур запевняє, що колишня дружина говорить неправду.

"Це все шантаж і наклеп.

Я на п'ятницю запрошував її в гості, прийдуть і наші друзі з дітьми.

Але вона не захотіла прийти, сказала, що такий формат їй не підходить.

Вона виставляє себе в ролі жертви, а батько – варвар.

Вона займається здирництвом. Загнала нас у кут.

Мені не подобається все, що відбувається, це мені неприємно. Старшому синові 14 років, він читає все в інтернеті", – сказав Акопян.

На жаль, останнім часом батьки під час розлучення часто використовують дітей. Нещодавно депутат Київської обласної ради також забрав у дружини, з якою розлучається, маленького сина. Дружині доводилося з поліцією і журналістами приїжджати до його дому, щоб забрати сина.

Однак депутат все-таки схаменувся, і зараз дитина проводить час як із татом, так і з мамою.

Психологиня Наталя Валедова каже, що в останні 5-6 років подібні історії почастішали. І тата, і мами беруть дітей "у заручники" і намагаються в такий спосіб помститися своїй колишній половинці.

"Батьки використовують дитину як інструмент, намагаючись досягти своєї мети будь-яким шляхом.

Насправді, кожен випадок індивідуальний. Але батькам потрібно зрозуміти, що навіть під час найбільш мирного розлучення діти отримують психологічну травму.

 

А якщо між батьками відбуваються війни, то це дуже погано для дітей. Адже в такому разі у подружжя не дитина на першому місці, а їх амбіції. І в таких випадках більш заможний із батьків, звичайно, має перевагу, у них більше інструментів і можливостей, з урахуванням нашої корупційної судової системи.

 

Кожен випадок – це трагедія.

 

Я звертаюся до батьків, подивіться, як страждають ваші діти, як ви ламаєте їм життя. Тому що ви просто анулюєте довіру до протилежної статі, довіру до інституту сім'ї. І це неодмінно позначиться на долі вашої дитини", – підсумувала психологиня.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень