Нечуваний спосіб помсти: яка доля чекає на покинутого коня з Костопільщини

Кобила Муха живе на вулиці. Замість сіна тварину «гріє» ковдра

Подружжя Шевцових 32 роки у шлюбі, щоправда, 20 з них на етапі розлучення. Попри це,  Алла та Роман проживають під одним дахом. Річ у тому, що чоловік через суд хоче розділити майно. У тому числі і будинок, який збудували батьки пані Алли.

У селі, де проживає подружжя про ситуацію знають, жінку характеризують, як господиню, а ось про пана Романа говорять неохоче:

Років, певно, 13 ніде не працює, пиячить, живе за кошти літньої матері.

Матір Романа Івановича живе за 400 метрів від будинку, в якому він зараз проживає. Жінка готова прийняти кобилу Муху. Втім чоловік принципово поставив худобу в подвір'ї  колишньої. Усе аби помститися, переконана Алла.

Він мені погрожує постійно і я написала заяву у поліцію, їх там вже 7. Йому дали адміністративне покарання у вигляді штрафу.  Він сказав, що приведе кобилу спеціально поставить, щоб ці штрафи відбити, щоб мені життя спокійного не було.

Жінка додає, у квітні минулого року, поки вона була на роботі, колишній підпалив хлів. Тварини вціліли лише тому, що їх відчинили сусіди. Будівлю відновлювала за свої кошти. Для кобили Мухи там було місце :

Ціле літо кінь простояв на дворі, хоча хлів був вільний. Він не хотів її заводити туди, за пиятикою не було коли. 

Це вже третій кінь на господарці у пана Романа. За першим, доглядала його дружина, другим було лоша:

Він його не годував. Потім в один день накидав повне корито жому. У тварини було здуття і він її зарізав, - розповідає донька Катерина

Нині  через помсту дружині страждає не лише тварина, а й власна донька :

В дитинстві він мене побив і в мене був струс мозку. Дуже зір погіршився, зараз я погано бачу.  Стою на зупинці сьогодні та бачу через дорогу хтось руками до мене махає. Так далеко я не бачу, тому вирішила сфотографувати на телефон і подивитись. На фото я бачу, що стоїть мій батько і тикає дулю.

Свідками такої картини були й сусіди, втім зізнаються, зауваження робити побоюються, кажуть,  чоловік поводиться неадекватно. 

Тим часом кобила Муха  продовжує стояти на подвір’ї. Пані, Алла сказала чоловікові, що за 3 тижні місце у хліві звільнить і худобу буде куди поставити, тож поки нехай відведе тварину до матері, яка готова її прихистити. Однак Роману такий варіант не підходить, чоловік сказав, що нікуди вести коня не буде.  

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень