В Україні почали видавати нові водійські посвідчення: що змінилося?

Нові документи мають три літери та шість цифр як захисний елемент.

Сервісні центри МВС запровадили новий зразок посвідчення водія з додатковим захистом. Про це повідомив начальник Головного сервісного центру МВС Микола Рудик в етері телемарафоні «Єдині новини».

За його словами, нові документи мають три літери та шість цифр як захисний елемент. Це нововведення спрямоване на зменшення випадків підроблення посвідчень водія.

Рудик також підкреслив, що раніше видані посвідчення водія залишаються чинними, тому обмінювати їх необов’язково. Однак водіям потрібно оновлювати свої документи в разі закінчення терміну їх дії, зміни особистих даних або втрати посвідчення.

Для того, щоб отримати нове посвідчення або здійснити його заміну, необхідно мати документ, що підтверджує особу, а також ідентифікаційний код. Під час воєнного стану медична довідка для відновлення посвідчення не потрібна, що спрощує процедуру.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень