В Україні ліквідовують один із банків: де вкладникам забрати кошти?

Отримати гроші дистанційно можна відсьогодні - у чотирьох українських банках

Нацбанк вирішив відкликати ліцензію та ліквідувати АТ «БАНК СІЧ», який на початку серпня визнали неплатоспроможним. У понеділок, 10 жовтня, розпочалася ліквідація фінустанови, яка триватиме загалом 3 роки.

А вже сьогодні, 12 жовтня, вкладники почали отримувати виплати. Про це повідомляє пресслужба Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

Виплати проходять за договорами внеску, незалежно від дати їх закінчення. Також проводяться виплати вкладникам за поточними рахунками – за договорами банківського рахунку.

Наголошується, що вкладники отримають суми у повному розмірі вкладу разом із відсотками, нарахованими станом на кінець дня 9-го серпня.

Щодо вкладів в іноземній валюті, то їх відшкодовують у гривні за курсом НБУ, який був встановлений на ту саму дату.

У Фонді уточнили, що виплати проводять через банки-агенти Фонду, які підключені до відповідної автоматизованої системи. Вкладники можуть отримати свої кошти безпосередньо у відділенні одного з банків-агентів Фонду або дистанційно – їхнє фізичне відвідування банківського відділення не вимагається.

Дистанційні виплати здійснюють 4 банки-агенти:

  • Укргазбанк,
  • ПриватБанк,
  • АТ «ПУМБ»,
  • Акціонерний банк «Південний».

Щоб отримати гроші безпосередньо у відділенні будь-якого з них, слід звернутися туди з паспортом чи іншим документом, що засвідчує особу.

Довідку надають за цими номерами:

0 800 501-000, +38 (044) 207-14-70, +38 (044) 207-14-40 (АТ «БАНК СІЧ»).

0 800 30-81-08 - безкоштовно, +38 (044) 333-36-55 (за тарифами оператора зв'язку) - гаряча лінія Фонду гарантування вкладів фізосіб;

+38 (044) 333-35-85 (за тарифами оператора зв'язку) – інформаційно-консультаційний центр Фонду гарантування вкладів фізосіб.

Джерело: today.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень