В Угорщині оголосили надзвичайний стан: Почали боятися, що поруч війна

Хід від путіна?

Віктор Орбан і путін (Угорщина і росія)

Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан оголосив запровадження надзвичайного стану через війну в Україні. Чомусь змінити стан в країні вирішили лише після трьох місяців війни.

Надзвичайний стан в Угорщині почине діяти з опівночі середи, 25 травня. Про це Віктор Орбан заявив у відеозверненні на своїй сторінці у Facebook.

- Ми не втрачаємо жодної хвилини, бо поруч йде війна. Війна, кінця якій ніхто не бачить. Ця війна ставить постійну загрозу для Угорщини, ставить під загрозу нашу фізичну безпеку, а також ставить під загрозу енергопостачання та фінансову безпеку економіки та сімей.

 

Ми бачимо, що війна і санкції Брюсселя призвели до величезного економічного потрясіння і різкого зростання цін, – сказав він.

Орбан вкотре наголосив, що Угорщина повинна залишатися осторонь цієї війни та захищати фінансову безпеку угорських сімей. І байдуже, що економічна стабільність Угорщини буде ціною української крові(ред.) Угорщина постійно блокує санкції, які вводить ЄС проти росії.

- Уряд реалізує своє право згідно з Основним законом оголосити воєнний стан сьогодні з опівночі. Як і надзвичайний стан, запроваджений під час епідемії, це дозволить уряду негайно відреагувати та захистити Угорщину та угорські родини всіма можливими засобами. Про наші перші рішення я буду інформувати вас завтра, – підсумував Орбан.

Джерело: Європейська правда

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень