Любив жартувати та був завжди готовий прийти на допомогу: У Рівному попрощалися з Героєм

Майже тиждень тому його вбили московити

Сьогодні у Рівному попрощалися із 56-річним Героєм Олегом Гаврилюком, який 17 травня загинув від ворожих ракетних ударів.

Вдарили по селищу Десна (ред. – Чернігівської області). Це одна з найбільших одномоментних втрат України у цій війні, про які офіційно повідомляли керівники держави...

 

Тоді ж обірвалося життя заступника начальника навчального курсу Індивідуальної підготовки з морально-психологічного забезпечення школи танкістів старшого лейтенанта Олега Гаврилюка... – повідомили на Facebook-сторінці Рівнеради.

Без чоловіка залишилася дружина Ірина, а без батька – двоє дітей Ярослав та Анастасія. Поховали Героя сьогодні на кладовищі «Нове».

Син Олега Гаврилюка розповів, що його батько був надзвичайно добрим, щирим, чуйним та готовим допомогти, навіть якщо це шкодить йому самому. Він дуже любив жартувати, на будь-який випадок знаходив жарт чи анекдот, який міг підняти настрій усім.

У нього були золоті руки. Він міг зробити все. Залюбки щось ремонтував, прагнув все робити своїми руками, – розповідає про Олега Гаврилюка його син Ярослав.

Усе своє професійне життя 56-річний рівнянин Олег Гаврилюк провів за кермом автівки. І це мало кого дивувало, бо ж з машинами завжди був на «ти». Останні роки працював водієм у ТОВ «Віксус». А коли у перші дні війни пролунав дзвінок із військкомату, то він не сховався, другий дзвінок із військкомату став викликом на навчання.

Син зустрівся з батьком, коли той їхав зі Львова до Десни на Чернігівщині. Позитивно налаштований, усміхнений Олег був упевнений, що все скоро закінчиться і він побачить та обійме своїх рідних. Це було за півтора тижня до того фатального дня.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень