Палка-виручалка: Диктатору путіну зробили операцію, а Лукашенко його прикривав (ФОТО)

Ймовірно, хірургічне втручання відбулося кілька днів тому

У путіна – рак. Принаймні таку інформацію поширюють його поплічники та ЗМІ. Телеграм-канал Generall SVR повідомляє, що проти ночі вівторка, 17 травня, путіну зробили хірургічну операцію.

Якраз у ці дні путін був відсутній в інформаційному просторі і навіть не контактував зі своїм близьким оточенням, секретаря Ради безпеки РФ Миколи Патрушева.

- 20 травня ввечері стан здоров'я Путіна погіршився та стабілізувався лише вранці у суботу, 21 травня.

 

Лікарі рекомендують Путіну спокій найближчими днями і наполегливо рекомендують відмовитися від особистої участі у зустрічах, — повідомляє джерело.

В інфопросторі росії з 17 травня по 222 травня поширювали путінські «консерви» – записані заздалегідь зустрічі та послання.

Весь світ порівнює дії Путіна з діями нацистів і їхнього фюрера - Гітлера. Це передовиця видання TIME.
Весь світ порівнює дії Путіна з діями нацистів і їхнього фюрера - Гітлера. Це передовиця видання TIME.

Лукашенко і путін

Стало відомо, яку ж роль для путіна відіграє самопроголошений президент Білорусі Лукашенко. Він – один із небагатьох, хто знає реальний стан здоров'я Путіна. Лукашенко створює видимість того, що з путіним все гаразд. Він вже не раз допомагав путіну демонструвати активність на офіційних заходах.

Таким чином путін ніби спростовує чутки про те, що скоро помре.

Зокрема, подібне повторилося вчора, 23 травня. Після операції (і напевно після повної дезінфекції) Лукашенко прибув на зустріч до путіна. Вони вдавали, що активно працюють.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень