«Є важливе питання по жіночих вагонах в «Укрзалізниці» + Пропозиція від Воїна (ФОТО)

Із-під Грайворона

Дикий хайп, який започаткувала дівчина, налякана вагоном з купе, в якому перебувало троє чоловіків, що їхали до Львова, наочно показує нам, що реальні проблеми Війни у сприйнятті багатьох українців – відходять на задній план.

На передній виходять різні форми соціального безуму та побутової марксистської ідіосинкразії.

Людей цікавлять – гроші. Вони запитують: «Хто за цю ініціативу має платити, якщо жінки, які виступають «ЗА» такі вагони, самі їздять – машинами?».

Запитання можливо й слушне, але нам здалося доречнішим подати вам свіжий допис від українського воїна – з-під Грайворона.

 

Принаймні, саме так він позначив свою локацію у ФБ:

Дмитро Сінченка: його допис про "жіногчі вагони" та "Укрзалізницю" зараз активно обговорюють

Дмитро Сінченко:

 

Вся стрічка у дописах про жіночі вагони. Буду в тренді – скажу і я свою думку)

 

По-перше, я радий, що в Україні більше немає проблем, окрім «йобаних чоловіків». Війна вже далеко, можна братися і за більш важливі речі.

 

Але менше з тим – я згоден, що питання безпеки жінок у потязі – важливе.

 

Потрібно зробити опцію окремих жіночих вагонів. При чому, важливо, що в ці вагони не можна допускати лесбійок (вони ж теж можуть домагатись осіб жіночої статі), для них треба окремі вагони.

 

А ще потрібні окремі вагони для геїв – їм же очевидно некомфортно буде їхати в одному вагоні із жінокою, і небезпечно – з гетеросексуальними чоловіками традиційних поглядів, бо можуть від...здити.

 

А ще потрібно зробити окремі вагони для нудистів – їх права взагалі всіма обмежуються, адже їх звичний спосіб життя і їх життєві цінності чомусь внесені в адміністративний кодекс.

 

Їм точно потрібні окремі вагони, і не тільки вагони, але це вже тема окремого допису.

 

Ще потрібні окремі вагони для дітей – дітям точно небезпечно і некомфортно їздити з незнайомими дорослими будь-яких статей.

 

І для осіб літнього віку теж треба передбачити окремі вагони – їх храп і моралізаторство може заважати молоді.

 

Молоді, до речі, дуже необхідні окремі вагони, щоб вони не заважали постійними розмовами всім іншим категоріям пасажирів.

 

А найголовніше – окремі вагони потрібні для інтровертів – ви тільки уявіть, який дискомфорт вони відчувають, коли їм доводиться їхати в одному вагоні з іншими людьми.

 

А якщо серйозно, то ринок давно передбачив можливість не їхати з тими, з ким тобі не комфортно – якщо жінка викупить все купе – їй не доведеться їхати з йобаними чоловіками.

 

І з йобаними жінками теж.

 

Чомусь для того, щоб проїхатись на потязі з тваринкою, саме так і потрібно зробити, окремих вагонів для власників тварин чомусь немає.

 

А якщо не влаштовує, що на виході із купленого купе ти можеш зустрітися із особою чоловічої статі – можна купити собі автомобіль і подорожувати ним. Чи літаком.

 

Якщо не влаштовує, що у літаку твоїм сусідом виявиться «йобаний чоловік» – завжди можна купити собі окремий літак.

 

Немає грошей – завжди можна заробити. Не виходить заробити – ну то сиди і не вимахуйся, хто ж тобі лікар.

 

А як ви тоді без грошей збирались їздити у жіночих вагонах і при цьому не принести збитків Укрзалізниці? Адже для того, щоб жіночі вагони були рентабельні, вони мають бути дуже дорогі. Доведеться тоді якось пристосовуватись до різноманітності цього світу.

 

Коротше кажучи, не треба лікувати головний біль гільйотиною.

 

Щоб поїздки у поїздах були безпечними, нам потрібно відновити там присутність співробітників поліції, а не створювати жіночі гетто.

 

Подумайте над цим, а я пішов працювати, щоб кількість йобаних чоловіків у складі ворожої армії ставала меншою. І йобаних жінок теж.

 

Мені взагалі байдуже, якої статі буде ворог, головне щоб він був знищений.

Grayvoron, Russia 

Під дописом Дмитра є багато коментарів. Ви можете приєднатися до дискусії за посиланням:

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень