Заброньовані від мобілізації на Рівненщині: Стало відомо, без яких людей в області не можуть обійтися

Є пів тисячі заброньованих

Бронь від мобілізації отримали 500 військовозобов'язаних з Рівненщини. Це вже остаточні погодження, що надійшли від Генштабу та Мінекономіки, повідомив заступник голови ОДА (ОВА) Ігор Тимошенко.

Він розповів, що компанії подають документи щодо бронювання в ОВА, де після їх погодження надсилають в Генштаб і Мінекономіки. Якщо ж важливість підприємства підтвердять на центральному рівні, то ті зможуть забронювати 50% військовозобов'язаних.

Загалом бронювання отримали працівники 44 підприємств Рівненщини різних сфер, зокрема, медичної, промислової, житлово-комунальної, але більшість, а саме 28, належать до сфери АПК (агропромисловий комплекс), – розповів Ігор Тимошенко.

Бронювання військовозобов'язаних працівників – це відтермінування від мобілізації. Фактично воно діє для того, щоб тил мав можливість підтримувати армію та населення.

Джерело: Сайт Рівненської ОДА (ОВА)

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень