На Рівненщині люди через шахраїв втратили десятки тисяч гривень

Тривають розслідування

Шахраї знаходять нові способи виманювання грошей в українців. Цього разу «на гачок» аферистів попалися п’ятеро мешканців Рівненщини.

Майже 50 000 грн втратила через шахраїв 54-річна рівнянка. Жінка розповіла, що напередодні на її мобільний зателефонував невідомий чоловік, який представився працівником банку. Він повідомив жінці, що її рахунок заблоковано та потрібно прийти до відділення фінустанови.

Під час розмови жінка повідомила, що вона у Польщі. Тож, аби «врятувати» кошти, шахраї, здійснюючи психологічний тиск, запропонували через інтернет-банкінг перерахувати всі заощадження на вказаний аферистами рахунок, повідомили у відділі комунікації поліції Рівненщини.

За схожою схемою ошукали ще й 57-річного рівнянина та 51-річну жительку Вараша, які озвучили номер картки і CVV код до неї.  У результаті з їхніх рахунків зникло майже 25 000 і 34 000 гривень.  Іще двоє потерпілих перерахували аферистам у загальному 17 000 грн.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень