Від 1500 грн до 400 доларів США: На Рівненщині водії-порушники пропонували поліцейським чималі хабарі

Але в них нічого не вийшло

На Рівненщині спіймали трьох водіїв-порушників, які вирішили відкупитися від штрафів.

У відділі комунікації поліції області повідомили, що один з фактів давання хабаря задокументували на блокпосту біля Рівного.

Правоохоронці зупинили автомобіль Toyota Camry. За кермом автівки перебував 56-річний чоловік, який, ймовірно, був напідпитку, але від огляду на стан сп’яніння відмовився. Аби поліцейські не складали на нього адмінпротокол, чоловік поклав на переднє сидіння службового авто конверт із 400 доларами США.

Аналогічний випадок стався у Дубровиці. 37-річний місцевий житель керував автомобілем ВАЗ 2114 напідпитку та пробував відкупитися від поліцейських хабарем у розмірі 100 доларів США.

А в селі Тинне Сарненського району правоохоронці зупинили мотоцикл Kinlon без державного номерного знака та заклеєною передньою частиною. До того ж 42-річний водій керував незареєстрованим двоколісним без мотошолома. Під час складання адмінматеріалів порушник хотів відкупитися 1500 грн хабаря.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень