У Рівному виявили чергову прихильницю «руского міра». Відомо, хто вона (ФОТО)

Але чому не їде з України – невідомо

СБУ викрила на Рівненщині прокремлівську агітаторку, яка через заборонену соцмережу виправдовувала воєнні злочини окупантів.

Поплічницею ворога є росіянка. Жінка народилася у росії, але тривалий час живе у Рівному, повідомили у пресслужбі СБУ Рівненщини.

Жінка у забороненій соцмережі неодноразово поширювала дописи із глорифікацією збройної агресії рф проти України та визнавала правомірним військове вторгнення на територію нашої держави.

 

Ба більше, вона закликала до подальших загарбницьких дій осіб, причетних до військових злочинів рф проти України та неодноразово висловлювала свою підтримку їхній окупаційній політиці.

Особа систематично дискредитувала військовослужбовців, які боронять нашу країну, та раділа тому, що вони потрапляють у російський полон.

Під час обшуку за місцем проживання підозрюваної правоохоронці вилучили мобільний телефон та комп’ютер з доказами протиправної діяльності.

Наразі рівнянці повідомили про підозру у скоєнні злочину.

Зауважимо, що йдеться НЕ про викладачку РДГУ. Нагадаємо, торік восени правоохоронці викрили уродженку міста Чіта, що у росії, на колабораційній діяльності. Після проведених експертиз жінці оголосили про підозру. Зауважимо, викладачка працює і живе у Рівному з кінця 70-х років минулого століття.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень