В екоінспекції Рівненщини підрахували суму збитків після атаки ворожого дрона  

Матеріали з результатами передадуть до столиці

Шкоди на понад 5 мільйонів гривень  завдав довкіллю удав ворожого дрона по об’єкту критичної інфраструктури на Рівненщині. Про це повідомили у Держекоінспекції Поліського округу.

Ворожа атака призвела не тільки до викидів забруднювальних речовин у повітря, а також забруднила ґрунти.

Неорганізованими викидами забруднювальними речовинами в атмосферне повітря через настання надзвичайної ситуації, спричиненої діями країни-агресорки, завдано збитків у розмірі 1 486 874, 38 грн. Ще 3 542 179,6 грн шкоди завдано від забруднення ґрунтів, – йдеться у повідомленні Держекоінспекції.

Відомо, що матеріали з результатами обрахування розміру шкоди передадуть до Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів та прокуратури для внесення інформації до реєстру воєнних злочинів росіян. Нагадаємо, атака ворожого безпілотника на об’єкт Укренерго відбулася у ніч на 10 липня цього року.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень