На Рівненщині більшає кількість захворілих на COVID-19

Скільки людей захворіло за останній тиждень

Коронавірус нікуди не зник.

Впродовж останніх двох тижнів на Рівненщині спостерігається збільшення кількості захворілих на Covid-19. Лише на останній тиждень недугу виявили у 43 жителів краю.

Найбільше випадків зараження фіксують у Деражненській, Здолбунівській та Рівненській тергромадах. Про  це повідомила завідувачка відділу епіднагляду обласного центру контролю та профілактики хвороб Юлія Терентьєва.

Захворювання перебігає по типу гострої респіраторної інфекції.  На території  нашої області циркулює штам «Омікрон», – зауважила Юлія Терентьєва.

Поширюється інфекція повітряно-крапельним шляхом і єдиним методом вберегтися від недуги є вакцинація. Її можна зробити, звернувшись до сімейного лікаря або у пункт щеплення.   

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень